DONGGUAN HIIWOO TECHNOLOGY CO., LTD;

Uutiset

Charm JSHINE
Julkaisuaika: 2021-01-27 16:58:27  Hits: 8

Charm JSHINE

2015:ssä Xiyue polkupyörä pääsi strategiseen liittoon Tianeng Groupin, TIANNENG:n johtavan yrityksen, kanssa.   Kiinan patterit, ja tuli strateginen kumppani Tianneng litium paristot.Samaan aikaan useita tieteellisiä tutkimuslaitoksia teknistä yhteistyötä, ensimmäisen luokan teknologiaa, käyrä kaunis ulkoasu suunnittelu, jokainen tuote kaikkiin " XIYUE REN " ponnistelut, hypätä Etelä-Kiinan alueella tuotanto ja myynti yksi suurimmista valmistajista.


toukokuussa 2017 27th China International Bicycle Exhibition (SHANGHAI) houkutteli yli 2,500-yrityksiä 22-maista ja alueilta, mukaan lukien Japani, Etelä-Korea, Meksiko ja muut kansainväliset näyttelyryhmät, joissa oli yhteensä enemmän kuin 400,000 neliömetriä.Näyttely otti vastaan 330,000 vierailijoita 55-maista ja alueilta, kuten Yhdysvalloista, Kanadasta, Saksasta, Venäjältä, Ranskasta, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Espanjasta ja Hongkongista, Kiinasta.


Koska s ähköajoneuvot ovat elinkeino, ne edistävät energiansäästöä ja päästöjen vähentämistä ja niistä tulee uusi ympäristönsuojelun käsite.


Edellinen: Vieraat ystävät tulevat firmaam...

Seuraava: Johda tulevaisuutta, JSHINE otti ...