DONGGUAN HIIWOO TECHNOLOGY CO., LTD;

Uutiset

Dongguan Xiyuel Bicycle Co., Ltd. JSHINE:n kehityspolitiikka
Julkaisuaika: 2021-01-27 15:39:51  Hits: 10

Kiinan kansantasavalta on Kiinan kansantasavallan tunnus ja symboli, joka on ”People&35;39.”Kiinan tasavalta.Jokaisen kansalaisen ja organisaation on kunnioitettava ja pidettävä huolta kansallislipusta.
Kesäkuussa 16,1949 New Chinese People&;39;s Poliittisten neuvoa-antavien konferenssien (CPPCC) valmisteleva komitea päätti perustaa select:n, kansallisen lipun ja kansallisen tunnuksen komitean ja julkaisi pyynnön People&& 3539 -järjestelmästä sekä päivittäin että muita sanomalehtiä varten saman vuoden heinäkuusta elokuuteen.Kiinan kansan ja\ 35; 39:n ensimmäisen täysistunnon aikana poliittinen neuvoa-antava konferenssi syyskuussa 1949, ensisijainen komitea valitsi 38:n sen vastaanottamista 3,012-malleista ja tulosti ne kaikille valtuuskunnan jäsenille keskusteltavaksi.Puheenjohtaja Mao Zedong järjesti syyskuun 25:n iltana kansallisen lipun, kansallisen tunnuksen, kansallishymnin, kalenterin ja pääoman kuulemistilaisuuden kaikkien edustajien ryhmäkeskustelun jälkeen.Kansallista lippua koskevan kysymyksen osalta puheenjohtaja Mao Zedong huomautti, että viiden tähden punaisen lipun suunnittelu edustaa vallankumouksellisen kansan suurta yhtenäisyyttä ja tekee niin myös tulevaisuudessa.Näin ollen, olipa kyse nyt tai tulevaisuudessa, kyse on myös yhtenäisyydestä ja vallankumouksesta.Puheenjohtaja Mao Zedong&\ 35;39. Hänen puheenvuoronsa sai lämpimät suosionosoitukset.
Syyskuussa 27th, 1949 Kiinan kansan ja\ 35; 39 kansallisen komitean ensimmäiseen täysistuntoon valtuutettuina poliittinen neuvoa-antava konferenssi (CPPCC) hyväksyi ehdotuksen, jonka mukaan viides punainen lippu hyväksytään kansalliseksi lippuksi.
Tänään Dongguan Xiyue Bicycle Co., Ltd. omistaa tuotemerkin " Kuninkaat " , " JSHIINI " Yrityksemme lippu JSHINE on myös kansallisen politiikan johdossa, ja sen suuri tarkoitus on yhtenäisyys, teknologian kehittäminen on olennainen, laatu on tärkein ydin, vakaa kehitys.


Edellinen: Uusi tuotantolinja

Seuraava: Todistus